Ny blogg

Jag har flyttat min blogg till: www.christinaornebjar.se Jag hoppas att du vill läsa vidare där.

torsdag 21 juni 2012

Facebookgrupp och partiprogram

Idag fortsatte vi arbetet med det lokala partiprogrammet och har nu fått med ganska mycket! Roligast av allt är självklart när det blir diskussioner - särskilt kring hur vi ska arbeta framåt för att nå ut!

Vi har ett ruskigt bra gäng i Kumla och vi blir bara bättre och bättre - och roligare och roligare blir det i och med det. Att få sitta en hel förmiddag med folk som alla delar samma liberala värderingar, stöta, blöta, inspireras och se hur något bra och stort växer fram - det är toppen!

Vi har också lyckats starta upp en grupp på facebook för information, nyheter och diskussioner kring och om Folkpartiet i Kumla och vår politik. Fördelen med facebook är att det är ett så direkt sätt att nå folk, enkelt att använda och man når många. Gruppen är sluten så tillvida att man behöver "ansöka" om medlemsskap men den är i princip öppen för alla intresserade.


I övrigt ser jag fram emot en midsommar i Astrid Lindgrens Värld. Älskar hennes böcker och har lika kul där som barnen. Nästa vecka ska partiprogrammet sammanställas och skickas ut till alla medlemmar för mer input och veckan efter det är det dags för Almedalen igen. Ska bli så kul! Vet bara inte hjur jag ska hinna med alla seminarier jag vill gå på...

Sommar innebär förresten sommarläsning så idag har jag klämt två isfolksböcker :-) Har The City of Ember samt Ted Kennedys bok på G också. Har nog läst isfolket åtminstone varannan sommar sedan jag var tretton och köpte alla 47 delarna begagnat. Inga litterära mästerverk men ack så skön slöläsning - perfekt i solstolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar